Maat-shiatsu.nl - Shiatsu en bedrijven

“Wij geloven echt in de preventieve werking die van haar behandeling uitgaat. Vrijwel nooit meer horen wij medewerkers klagen over rugklachten.”

Verzuim onder controle

Hoe zorgt u dat uw medewerkers veel aankunnen én snel opladen? Door samen te werken met Maat Shiatsu! Ik bied u een unieke combinatie: zowel shiatsu-vaardigheden als ruime PZ- en financiële werkervaring. Daarmee ben ik een invoelende gesprekspartner voor uw organisatie. Samen zetten we shiatsu preventief, ondersteunend of herstellend in (denk ook aan re-integratie). U houdt verzuim onder controle.

Preventief: shiatsu voor een betere gezondheid

Shiatsu in uw organisatie kan voor een lager ziekteverzuim zorgen. Door de behandeling voelen uw medewerkers zich ontspannen en kunnen ze met hernieuwde energie aan het werk. Een secundaire arbeidsvoorwaarde die zich snel terugverdient! Voor shiatsu op locatie gebruik ik een speciale stoel of een mat. Verder heb ik alleen een afgesloten ruimte nodig. Uw medewerker krijgt een ontspannende behandeling van de rug, nek, schouders, armen en handen, en is er aandacht voor zijn of haar persoonsgebonden spanningsplekken. Blokkades die zijn (of dreigen te) ontstaan door stress verdwijnen. De shiatsu-stoelmassage is een dynamische verkorte vorm van de traditionele shiatsu-behandeling en duurt circa 15 tot 20 minuten.

Ondersteunend: shiatsu tegen klachten

Denk voortaan bij klachten aan het bewegingsapparaat, KANS (voorheen RSI) of stressgerelateerde klachten (slaapproblematiek-concentratieproblemen) als eerste aan shiatsu! Het kan ziekteverzuim verkorten of zelfs voorkomen. Behandelingen met dit doel voer ik uit op een mat; op uw kantooradres of in de praktijkruimte van Maat Shiatsu. Dat laatste heeft mijn voorkeur, omdat fysieke afstand tot de werkvloer ook een psychische afstand mogelijk maakt. Het vergemakkelijkt het loslaten van spanning door werk. Dit geldt zeker in het geval in geval van burn-out en re-integratie.

Herstellend: shiatsu voor vlotte re-integratie

Over het algemeen versnellen shiatsu-behandelingen het re-integratietraject. Shiatsu zorgt ervoor dat de werknemer sneller herstelt na een ongeval, operatie, burn-out of andere oorzaak van langdurig ziekteverzuim. Dat is prettig voor de persoon zelf en voor de continuïteit in uw organisatie. Behandelingen gericht op herstel vinden plaats in de praktijkruimte van Maat Shiatsu.

Vindt u gezond en tevreden personeel belangrijk? Maat Shiatsu draagt hier graag een steentje aan bij!

Referenties van bedrijven

Het is elke maand weer iets waar wij naar uit kijken: de shiatsubehandeling van Arine. Een half uur pure ontspanning waarna we met hernieuwde energie en als herboren aan de slag kunnen. Wij geloven echt in de preventieve werking die van haar behandeling uitgaat. Vrijwel nooit meer horen wij medewerkers klagen over rugklachten, terwijl wij toch dagenlang in dezelfde positie achter onze computer doorbrengen. Naast dat Arine enorm professioneel is, is ze ook nog eens ontzettend aardig. Een luisterend oor voor alle problemen. Door Arine komen we mentaal en fysiek weer in balans. Tot snel bij ons op kantoor!
Insyde, Delft

Arine verzorgt sinds september 2008 maandelijks stoelmassages bij ons op kantoor. Dat het aantal deelnemers sinds de start alleen maar is toegenomen en er niemand is afgevallen is veelzeggend. Wij kijken iedere keer weer uit naar haar komst en ervaren het ontspannende effect van haar massages. Arine’s warme persoonlijke aanpak en haar professionaliteit zorgen ervoor dat wij hopen nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken.
Rosier, Bijl van Kan – Delft