Maat-shiatsu.nl - Aanbod en tarieven

“Maat Shiatsu heeft mij geholpen met mijn schouderklachten. Ze werkt rustig en precies en na een behandeling voel ik mij altijd beter”

Aanbod en tarieven

De eerste shiatsubehandeling is inclusief intakegesprek en duurt ruim vijf kwartier. De volgende sessies duren een uur. Een behandeling binnen de praktijk kost 65 euro. Een kortere shiatsubehandeling, tegen gereduceerd tarief, is ook mogelijk.

Naast shiatsubehandelingen verzorgt Maat Shiatsu ook diep ontspannende stoelmassages. Een stoelmassage in de praktijk duurt ongeveer een half uur en kost 30 euro.

Behandeling op locatie

Alle behandelingen kunnen ook op locatie plaatsvinden; bijvoorbeeld thuis, op de werkplek of tijdens een evenement. Ik neem graag de mogelijkheden met u door.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Vele zorgverzekeraars vergoeden de shiatsubehandelingen. Kijk hiervoor op de website van de Vereniging voor iokai shiatsutherapeuten of vraag het uw zorgverzekeraar.
Maat Shiatsu heeft de benodigde aansluitingen bij de koepelorganisatie RBCZ en de beroepsvereniging SVN. Meer informatie hierover vindt u op de pagina waarborg kwaliteit.

Stoelmassages worden in de regel niet vergoed door zorgverzekeraars.

Behandelingen die niet tenminste 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Heeft u een vraag over wat Maat Shiatsu voor u kan betekenen?

Maat Shiatsu is aangesloten bij

De Geschillencommissie Zorg

SCAG, nr. 10894

SVN, nr. 2019047

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

RBCZ, nr. 508067R

Vereniging voor Iokai Shiatsutherapeuten

Ver. voor Iokai Shiatsu