Maat-shiatsu.nl -Wie is Maat Shiatsu

“De ontmoeting met Arine was erg prettig. Ze is open, toegankelijk en legt op een gemakkelijke manier uit wat ze doet”

Shiatsu als levensinvulling

Mijn naam is Arine Maat en Maat Shiatsu is mijn praktijk. Al sinds 2004 verdiep ik me in shiatsu en de onderliggende filosofie. Na het behalen van het erkende HBO-diploma iokai shiatsu in 2008, is het zelfs mijn levensinvulling. Tot eind 2017 had ik een zeer goed lopende shiatsu-praktijk in Delft. Vanaf februari 2018 is de praktijk gevestigd in Beusichem.

Via cursussen zorg ik dat ik mijn technieken en inzichten verfijn en uitbreid. Shiatsu is een prachtig intens vak. Ermee bezig zijn en blijven is niet moeilijk, door de dagelijkse variatie aan vraagstukken. Ook wanneer wij elkaar ontmoeten zal er een unieke interactie ontstaan; een zoektocht naar de optimale combinatie van behandelingen, passend bij uw specifieke klacht en uw persoonlijke levensstijl. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten…

Visie van Maat Shiatsu

Mijn streven met shiatsu is dat de cliënt zich steeds bewuster wordt van zijn of haar mogelijkheden, waardoor cliënt zich veel makkelijker kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. De cliënt mag echter nooit afhankelijk worden van shiatsu-sessies. Ik geef daarom vaak oefeningen mee. Daarmee heeft de cliënt zelf middelen en inzichten in handen om in te grijpen bij opkomend ongemak.

Kwaliteitswaarborg

Maat Shiatsu is aangesloten bij de Shiatsuvereniging Nederland (SVN) en geregistreerd bij de RBCZ. Op de pagina waarborg kwaliteit ziet u bij welke organisaties ik nog meer aangesloten ben. Een overzicht van mijn opleidingen kunt u vinden op mijn persoonlijke LinkedIn pagina.

Opladen door vakkennis en hobby’s

Er ligt een zeer rijke oosterse medische filosofie aan shiatsu ten grondslag, waarvoor in de hectische westerse wereld veel dankbare afnemers zijn. Dat boeit, keer op keer! Ik ben nooit uitgeleerd in dit mooie vak. Naast de behandelingen en de verdieping in de shiatsuleer beweeg ik veel; ik doe aan yoga, tennis en ga graag de natuur in om te mountainbiken, te duiken of te wandelen met onze Welsh Corgi, Daantje. Ook kan ik erg genieten van een goed boek, de tuin, onze kippen en mooie muziek.

Heeft u veel opgebouwde stress en wilt u weer contact met uw lijf en ontspanning voelen?

Maat-shiatsu.nl - Arine Maat

Arine Maat