“Ik ben alweer twee dagen als nieuw. Van mijn voet tot aan mijn nek weer een enorme vooruitgang”

Opgewassen tegen hectiek

Op de ene of andere manier weet Arine mij en mijn lichaam met haar behandeling steeds de goede richting in te sturen. Ik ben na iedere behandeling weer verwonderd. Maar mijn leven is er zeker waardevoller van geworden!
WK – financieel manager – 49 jaar

Ik loop nu al een tijdje bij Arine en ik kan alleen maar zeggen, dat ik enorm blij met haar ben. Ik kijk er naar uit om daar te zijn, wetende dat ik er ook echt wat aan heb. Het geeft me zoveel energie, telkens weer als ik geweest ben. Arine luistert, ze kijkt, ze schrijft en ze weet waar ze mee aan de slag moet gaan, om jou weer op een fijne ontspannen manier naar huis te laten gaan. Ze gaat 100% voor haar werk en dat merk je ook.
CR – schoonheidsspecialist – 45 jaar

“Arine heeft mij enorm geholpen met de Shiatsu behandelingen. Ik merkte na de eerste behandelingen direct resultaat, waar het uitbleef bij andere therapeuten (manueel, fysio). Arine keek verder dan alleen de klacht waar ik zelf mee kwam en daardoor heb ik nu minder tot geen last meer van mijn (beginnende) RSI arm, onderrugpijn en stijve schouders/nek. Ik vond haar behandelingen zeer aangenaam. Naar eigen behoefte kun je gezellig kletsen of gewoon tot rust komen. ”
EJ – HR-adviseur – 21 jaar

“Ik vind het heel rustgevend, ontspannend en lekker om regelmatig de weldaad van een shiatsubehandeling te ondergaan. Ik heb Arine Maat leren kennen als een vakkundige, toegewijde, goede en zeer betrokken shiatsutherapeut. Daarbij heeft Arine een vriendelijke, zachtaardige en open persoonlijkheid, en is zij zeer geïnteresseerd in de gezondheid en welzijn van haar klanten. Tevens geeft zij goede adviezen m.b.t. lichamelijke (zelf)oefeningen om het lichaam te laten herstellen, en gezond, soepel en ontspannen te houden. Deze combinatie van vakkundigheid en persoonlijkheid zijn voor mij dan ook de redenen om al jarenlang bij Arine te komen voor een periodieke shiatsubehandeling.”
RL – financieel specialist – 53 jaar

“De behandelingen van Arine, hebben voor mij persoonlijk veel verschil gemaakt.
Ik zat geruime tijd, zowel lichamelijk als emotioneel niet goed in mijn vel, last van pijnlijke schouder, stijve gewrichten, weinig energie. Ook veel last van onrust, stress, frustraties, het allemaal even niet meer weten. Door de deskundige en veelzijdige Shiatsu-behandelingen van Arine, voelt alles veel soepeler, en is er meer acceptatie en rust gekomen in mijn leven.”
RC – ziekenverzorgende – 56 jaar

“Ik kom bij Arine voor arm, schouder en nekklachten. Ze weet precies waar de pijn zit en hoe ze die kan verminderen. Heel bijzonder, hoe zij begrijpt hoe een lichaam werkt!”
AK – Adviseur – 43 jaar

“Ik beoefen yoga wat een duidelijke verbetering op meerdere vlakken heeft opgeleverd. Een shiatsu behandeling zie ik als een belangrijke aanvulling hierop. Naast de diepe ontspanning die bereikt kan worden, zorgt het ervoor dat in een vroeg stadium het lichaam in staat wordt gesteld om verder op eigen kracht te herstellen van interne of externe invloeden.
Arine is een zeer bekwame en ervaren shiatsu therapeute die mij goed heeft kunnen helpen. Niet alleen door de behandeling, maar Arine is ook in staat om de bron van mogelijke problemen te identificeren en weet hiervoor passende oefeningen te geven die de behandeling en gezondheid versterken.”
ER – IT-specialist – 48 jaar

“Sinds enige tijd krijg ik shiatsubehandelingen van Arine Maat. Dit heeft mijn dagelijks
functioneren in werk en privé verbeterd. Mijn emotionele blokkades en stress gerelateerde klachten zijn verminderd. Ik voel mij energieker en ben beter opgewassen tegen de hectiek van alle dag. De behandelingen ervaar ik als prettig en ontspannend. Uitgangspunt voor elke behandeling is mijn persoonlijke, actuele situatie. De behandelingen zijn geleidelijk overgegaan van klachtgericht naar proces ondersteunend. Dat wil zeggen dat ik een positieve ontwikkeling ervaar.”
HvH – kinderfysiotherapeut – 55 jaar

“Arine is een professionele shiatsutherapeute die mij heeft geholpen met mijn nek- en schouderklachten. Ze werkt rustig en precies en na een behandeling voel ik me altijd beter. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.”
AH – piloot – 41 jaar

“Wat doet shiatsu voor mij? ‘Technisch’ hebben de shiatsu behandelingen mij van de vervelende pijnlijke straling vanuit mijn onderrug naar mijn linkerbeen afgeholpen. Maar een shiatsu behandeling doet meer. Het is ruim een uur heerlijke ontspanning, met de wetenschap dat er een kundig persoon op een goede manier bezig is om mijn lichaam weer de juiste doorstroming en energie te geven. Elke behandeling is voor mij gewoon een lekker uurtje genieten, ik voel mij er heel best bij! Bedankt! “
HK – kweker – 56 jaar

“Arine heeft mij in de afgelopen periode op een prettige manier behandeld voor onrustige benen en spanningen. Ik ben doofblind, daardoor loop ik alert over straat en dat geeft spanningen en ten gevolge hiervan vastzittende spieren. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid beperkt. Door de behandelingen zijn mijn klachten afgenomen waardoor ik beter in mijn vel zit. Zowel de spanningen als de klachten van de onrustige benen zijn minder geworden en hierdoor loop ik ook nog fijner met mijn blindengeleidehond. Ik blijf doorgaan met de behandelingen!”
MK – 54 jaar

“Een aantal jaar geleden kwam ik bij Arine terecht vanwege verkrampte nekspieren. Dankzij haar behandelingen was ik hier snel van verlost. Ik ben echter wel bij haar onder behandeling gebleven vanwege ook de goede resultaten met betrekking tot mijn oedeemklachten. Ik ging er maandelijks met plezier naar toe en ik had hier heel veel baat bij. Arine is zeer kundig en ook een prettig persoon waar ik mij op mijn gemak voelde en die ik kon vertrouwen. Het is dat ze een nieuwe uitdaging is aangegaan in een ander deel van Nederland anders was ik gewoon nog bij haar onder behandeling gebleven.”
PvdB – financieel specialist – 45 jaar

“Ik ben eerst begonnen met Shiatsu bij Arine ter behandeling van spanningsklachten in de spieren. Maar later gewoon omdat het erg prettig is. Het bijzondere is dat je soms niet echt bewust bent van een pijntje of dat er iets bekneld zit. Maar ook zonder dat je aangeeft waar de problemen zitten weet Arine ze iedere keer weer op te sporen. En ja, daarna is er weer ruimte gekomen op die plek. Heel erg fijn. Ook geeft Arine me nog regelmatig tips een oefeningen mee om de klachten thuis zelf ook aan te pakken. Ik zie de behandelingen nu als een soort APK, zorgen dat alles goed blijft draaien. Echt een aanrader! Helaas gaat Arine Delft verruilen voor de Betuwe. Geluk voor de mensen daar dus! Arine bedankt voor de fijne behandelingen en veel geluk met je nieuwe studio.”
CB – apothekersassistent – 45 jaar

“Wat ik erg waardeer, is dat Arine meer te bieden heeft dan alleen shiatsu massage. Ze heeft mij diverse (oefen)tips gegeven waar ik nog vaak gebruik van maak, waarmee pijnklachten sneller verholpen waren. Erg jammer dat je uit Delft weggaat, ik ging altijd met veel plezier naar Shiatsu.”
MS – docent – 45 jaar

“Lieve Arine, je bent een fantastisch mens, ik hou ervan hoe je in het leven staat en hoe je bent. Je luistert altijd aandachtig en behandelt al mijn klachten. Op wonderbaarlijke wijze vind je ook nog onbekende problemen. Kortom, het is heerlijk. Het liefste heb ik twee behandelingen in de maand, maar door drukke agenda’s aan beide kanten lukt dat vaak niet! Ik wens je heel veel succes met de opbouw van je nieuwe praktijk en ben nu al jaloers op je nieuwe klanten! Maar ik vind mijn weg wel, terug naar de Betuwe!”
MH – OW-fotograaf – 67 jaar

“Misschien de beste ‘samenvattende recensie’ – voor jou, jouw praktijk en jouw toekomstige cliënten – wel mijn eerste reactie op het nieuws dat je zou gaan verhuizen van Delft naar Beusichem. Ik voelde me er serieus verdrietig over. Ik kom ondertussen al een aantal jaar gemiddeld 3-4 keer per jaar in de praktijk, meestal vanwege een onderrug-klacht die nu en dan opspeelt. Op zo’n moment is al mijn souplesse weg. Mijn rug is stijf en ik voel me 30 jaar ouder dan nodig. Jouw shiatsu-behandeling zorgt er keer op keer voor dat mijn lijf weer op de rit komt, dat ik weer kan dansen, vol vertrouwen beweeg en dat ik weer mijn kleine meisje uit haar bed kan tillen.
Vooraf wist ik nog niets van shiatsu. Ik kreeg de tip van mijn man, omdat jij bij hen op kantoor bedrijfsshiatsu verzorgt. Ik ben onder de indruk van shiatsu geraakt: hoe het gericht is op het geheel van het lichaam en heel gericht naar de oorzaak zoekt en niet alleen symptoombestrijding doet. Ik ben ook onder de indruk van hoe jij je behandelingen insteekt én de effecten die je teweegbrengt. Je neemt veel tijd voor een consult en er is altijd sprake van een oase van rust. Je bent een supervriendelijk mens en ik ga je oprecht missen. Ik zie mezelf wel zo gek dat ik nog eens naar Beusichem op en neer rijdt, haha!”
WvS – HR-manager – 45 jaar

“Je behandeling was super, ik ga zeker terug komen.”
CD – planner – 57 jaar

“Hi Arine. Je krijgt de complimenten vanuit Delfgauw. Ik ben alweer twee dagen als nieuw. Van mijn voet tot aan mijn nek weer een enorme vooruitgang. Je hebt een prachtig vak waar ik veel plezier aan beleef. Bedankt!”
EG – chauffeur – 48 jaar

“Bij Arine Maat kan ik mij in vertrouwen overgeven aan de behandeling. Zij heeft een zachte effectieve manier van behandelen om mij in een diepe totale ontspanning te brengen.
Het is een geestelijke en lichamelijk ontspanning. Soms voel ik tijdens de behandeling verdriet, soms wat meer plaatselijk pijn, maar nooit te hevig. Na een behandeling voel ik mijn lijf ontspannen stromen.”
SM – 60 jaar

“Voor mij was shiatsu nog onbekend voor ik Arine ontmoette. Ik had positieve verhalen gehoord. Ik was nog herstellende van Pfeiffer en had al langere tijd last van mijn schouder. Meerdere keren bij een fysiotherapeut geweest, maar helaas zonder succes. De ontmoeting met Arine was erg prettig. Open, toegankelijk en ze legt op een gemakkelijke manier uit wat ze doet. De eerste behandeling had direct veel impact en zette veel in gang. Prettig hoe ze niet enkel inzoomt op hetgeen waar je last van hebt, maar verder kijkt om de oorzaak te achterhalen en je verder te helpen. Dit doet ze met veel aandacht. Het heeft mij veel geholpen, mijn schouderklachten zijn over en zowel de vermoeidheid alsmede mijn slaapritme zijn stukken beter. Daarnaast hielp het mij erg dat je duidelijke en praktische oefeningen meekrijgt waarmee je snel vooruitgang boekt! “
MJ – psycholoog – 28 jaar

“De behandelingen van Arine hebben mij geweldig geholpen toen ik last had van rugklachten als gevolg van wervelkolom instabiliteit. De bindweefselmassage zorgt naast spierontspanning ook voor pijnverlichting. Arine heeft duidelijk veel ervaring!”
AvdW – TU-student – 30 jaar

“Mijn onderrug pijn is begonnen na de bevalling en ik worstelde er jarenlang mee. Alles wat ik deed (fysio, manuele therapie, zwemmen) had maar een kort effect.
Toen hoorde ik van een kennis over shiatsu. Shiatsu was voor mij helemaal onbekend als behandelmethode voor klachten die ik had. Ik besloot om shiatsu te proberen. Al na 3 behandelingen merkte ik een grote verbetering. Een shiatsu-behandeling is zo fijn, comfortabel, zeer rustgevend en het werkt. Mijn onderrugpijn is nu al lang verleden tijd. Ik ben zeer, zeer tevreden …
Leuk van shiatsu is dat het goed werkt voor veel andere dingen. Eigenlijk wordt je hele lichaam meer in balans gebracht. Daarom kom ik nu regelmatig (meer dan 2 jaar) bij Maat Shiatsu.”
MB – programmeur – 44 jaar

“Arine is deskundig, warm en betrokken. Elk bezoek is een moment van reflectie, steun en ontspanning in een druk bestaan.”
HD – financieel directeur – 56 jaar

“Bij de dokter geweest en alle waarden waren stukken beter, die van de cholesterol, de bloeddruk en de leverwaarden. Volgens de huisarts heb ik mijn leven goed gebeterd en dat terwijl ik niets heb veranderd aan mijn leefstijl. Dit moet dus wel door (wat jij met mij deed) shiatsu veroorzaakt zijn. “
MP – 70 jaar

“Sinds anderhalf jaar ontvang ik shiatsubehandelingen van Arine. Ik kwam bij haar met de vraag of zij mij met shiatsu kon ondersteunen in mijn proces van verandering en verwerking. Ook had ik al langere tijd lage rugklachten, waar ik graag vanaf wilde. Dat kon ze en er is sindsdien veel veranderd in mijn leven in positieve zin. Het meest in het oog springende resultaat van de behandelingen is wel het feit dat ik veel meer vertrouwen heb gekregen in het helende vermogen van mijn lichaam. Ook ervaar ik meer bewustzijn in mijn lichaam en behandel het met meer respect. Ik heb geleerd te luisteren naar de signalen van mijn lijf en dat heeft invloed op mijn dagelijks doen en laten. Ik voel mij rustiger en meer in evenwicht. Ook het doen van door haar gegeven oefeningen helpt om de balans (weer) te vinden. Mijn rugklachten zijn al lang verleden tijd en nu kom ik nog maandelijks bij Arine voor een onderhoudsbehandeling. En dat is heerlijk. Mijn lijf verdient dat!”
EV – apothekersassistent – 56 jaar

Wilt u ook eens ervaren wat een shiatsubehandeling bij u in gang zet?

Resultaten van Shiatsu

  • Een fitter lijf
  • Sterker immuunsysteem
  • Betere concentratie
  • Gunstigere hormoonhuishouding
  • Verhoogde sensitiviteit